Rólunk

Történet Bővebben rólam...

Üdvözöllek a honlapomon Szabó-Faragó Fruzsina vagyok és világ életemben egy álmodozó jellem voltam rengeteg ötlettel.
Gyermek koromban mindig is fodrász szerettem volna lenni és messziről kerültem a sütés főzést. Mikor elvégeztem a fodrászatot nyitottam egy üzletet Bp-en. Rá 5 évre megszületett az első kisfiam és abba kellett hagynom a munkám. A második kisfiam születése után 2 évre jött a COVID amikor is életmódváltásba kezdtem. Ekkor jött a sütés iránti érdeklődésem. Főleg glutén, cukor mentes élet vitelt folytattam és ezek alapján készítettem első süteményeimet. Majd kiderült hogy tejfehérje érzékeny vagyok így sajnos a tejet is mellőzni kellett ezért is kezdtem el a mentes sütemények készítését is. Miután egyre többet sütöttem elvégeztem a cukrász iskolát ahol már a hagyományosabb sütemények készítését is tanulgattam.
Ahogy elvégeztem tudatosult bennem hogy nem szeretnék a hagyományos süteményekkel foglalkozni mindig is a különlegesebb kreatívabb dolgok érdekeltek. A macaronok készítésének megtanulása számomra egy nagyon különleges és izgalmas világot rejtett tele lehetőségekkel és a határ a csillagos ég. A mainapig is imádom őket készíteni. Ezek mellett kipróbáltam a francia torták készítését is. Nagyon szeretem ezeket a mouseokat és azt hogy olyan minőségi alapanyagokból vannak összeállítva ez miatt az ízük is fenomenális. Ezekben a mai napig is fejlesztem magam. 2022 júliusában nyitottam meg saját cukrász üzememet Kakucson. Azóta is képzem magam hiszen fejlődni szeretnék mindig a legújabb technikákat szeretném elsajátítani, és minden alapanyagból a legjobbat beszerezni. Várom rendeléseiteket régi és új vendégeimtől.